Kiinteistö- ja kuramatot

Tehokkaat matot sisäänkäynteihin tai parvekkeelle

Valikoimastamme löytyvät laadukkaat tekstiilipintaiset matot sekä ritilämatot
kotikäyttöön tai vaativiin julkisiin tiloihin.

Voit tilata maton haluamassasi koossa tai vaikkapa leikkauttaa mieleiseesi muotoon.

Tekstiilimatto sisustaa, kerää itseensä lian sekä pölyn ja hiljentää tilaa. Oikealla mattovalinnalla lattian siivoustarve ja huoltaminen vähenee. Laadukas matto maksaa itsensä nopeasti takaisin !

Edustava ja näyttävä sisäänkäynti toimii käyntikorttina

Kuramatto yrityksesi logolla

Yrityksesi logolla varustettu kuramatto toivottaa asiakkaat näyttävästi tervetulleiksi! Mattoon painettu kuvitus tai teksti tehdään laadukkaalla työllä, joka kestää käyttöä kesästä talveen. Räätälöimme matot toiveidesi mukaan yrityksesi väreihin, haluamaasi kokoon ja muotoon.

Toimiva matto estää liukastumiset ja tyylikäs ilme tuo oman lisänsä koko toimiston sisustukseen. Kuramaton ansiosta lattiat myös pysyvät puhtaampina - sekä työntekijät että asiakkaat viihtyvät siisteissä tiloissa. 

.

EKO-MATTO

Suomalainen Eko-matto pyyhkii kengät irtoliasta. Ritilämatto on kehitetty kestämään julkistentilojen sisäänkäynneissä, kuten suurien ruokakauppojen tuulikaapeissa. Mattoa on helppo leikata pyöreisiin ja kaareviin muotoihin. Siivouksen ajaksi Eko-matto rullautuu kevyesti joustavuutensa ansiosta. Materiaali nitriilikumia ja vinyyliä.

Heti saatavilla: kiitollista harmaata, klassista mustaa ja räikeää sinistä. Tilauksesta: ruskea, punainen ja vihreä.

5 vuoden takuu. Paloluokiteltu Cfi/s1

Koko: 100 cm x 120 cm
Korkeus: 12,5 mm ja 20,0 mm